Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

εκεί πάνω στα Άγραφα συμβαίνει,κάποιοι άνθρωποι να έχουν ξεπεράσει και τα ζώα!!!!


Πλησιάζει πλέον το Πάσχα,όπως κάνει κάθε χρόνο άλλωστε!!Μεγάλη η κρίση!Θα μας μείνουν για αρνί;ή θα τι βγάλουμε με κοτόπουλο!Κι αυτό βέβαια πολυτέλεια μπορεί να ναι!!!
Λέμε τώρα ότι μας μένει για αρνάκι।Έλα όμως που κάποιοι άθλιοι!!! κάποια τριπουζίγουρα,που αν τα δεις,συχαίνεσαι και να τα φτύσεις,άλλο αν το παίζουν "κύριοι" γιατί έχουν 4χ4!!!τι λες τώρα;ταΐζουν με φυράματα!!!Τρως ψητό και μυρίζει ψάρι!!!άτομα κομπλεξικά....αμόρφωτα....ακοινώνητα....που νομίζουν ότι έχοντας χρήματα ...είναι κάποιοι...είναι κάτι...
Χιλιάδες αμνοερίφια φεύγουν κάθε χρόνο το Πάσχα...ο κόσμος τα πληρώνει και πρέπει να φάει κάτι σωστό!!!!!Συνήθως στα πρόβατα γίνεται αυτό το τάισμα με φυράματα! Για περισσότερο γάλα!Η φύση μας είναι έτσι που το κάθε ον (άνθρωπος λογικό ον)πρέπει να τρώει το άλλο για να επιβιώσει!!!Δυστυχώς εκεί πάνω στα Άγραφα συμβαίνει,κάποιοι άνθρωποι να έχουν ξεπεράσει και τα ζώα!!!!Υπάρχουν βέβαια και οι σωστοί!!!!δεν τους παίρνει όλους η μπόρα!!!Αλλά δυστυχώς λίγοι!!!!!!!!!!Γι αυτό λοιπόν κατσικάκι φέτος η αρνάκι μόνο από τους γνήσιους βοσκούς!!!!!!Η κατάσταση αυτή αυτή επηρεάζει και τα γαλακτοκομικά προϊόντα।Νωπά δυστυχώς δεν μπορεί να τα καταλάβει κάποιος,και ψητά....δεν τρώγονται!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου