Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Η απάντηση του Πρωθυπουργού στην επιστολή του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ


Η απάντηση του Πρωθυπουργού στην επιστολή του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ

Την διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, ότι για τα θέματα που τέθηκαν υπόψη του Γεωργίου Α. Παπανδρέου στην ανοιχτή επιστολή μας που δημοσιεύσαμε στο υπ. αριθμ. 441 φύλλο του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ και αφορούν προβλήματα ζωτικής σημασίας του τόπου μας, έχουν ήδη ενημερωθεί τα αρμόδια Υπουργεία για να προβούν στα δέοντα, εκφράζει στην απαντητική επιστολή του, προς την Δ/ντρια της εφημερίδας μας, ο Προϊστάμενος της Μονάδας Διοίκησης και Οργάνωσης της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού. Ο κ. Χρήστος Τζουτζουράκης ακόμη στην ίδια επιστολή ευχαριστεί την κ. Βάσω Φεγγούλη για την αποστολή του φύλλου της εφημερίδας μας, όπου δημοσιεύτηκε η επιστολή μας προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό, ενώ εκφράζει και τις ευχαριστίες του για την ενημέρωση που έγινε δια της επιστολής στον Πρωθυπουργό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ στην ανοιχτή επιστολή του, ζητούσε από τον Έλληνα Πρωθυπουργό να δρομολογηθούν όλες εκείνες οι ενέργειες από την Κυβέρνηση, προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη στον τόπο, ένα τόπο από τους ωραιότερους στην Ελλάδα για να μπορέσουν έτσι να παραμείνουν οι Ευρυτάνες στη γενέθλια γη τους. Απευθυνόμενη στον κ. Παπανδρέου μεταξύ άλλων η Δ/ντρια του Ε.Π. Βάσω Φεγγούλη τόνισε στην επιστολή της: «Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση κ. Πρωθυπουργέ. Όλο αυτό το διάστημα, που είστε στην διακυβέρνηση του τόπου, στην Ευρυτανία, τα όποια δημόσια αναπτυξιακά έργα, σταμάτησαν, η οικοδομή τελείωσε, τα μικρά μαγαζάκια κλείνουν το ένα μετά το άλλο και στα μικρά χωριά του τόπου μας, ερημώνουν τα πάντα. Μας ξεχάσατε κ. Παπανδρέου και αυτό επιδεινώνει την ήδη τραγική κατάσταση»

Το γεγονός ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, από την Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, λάβαμε απάντηση, με ευχαριστίες για την επιστολή και για την ενημέρωση που έγινε δι΄ αυτής στον κ. Παπανδρέου, αλλά και διαβεβαίωση ότι από το Γραφείο του Πρωθυπουργού έχει ήδη διαβιβαστεί η επιστολή στα αρμόδια Υπουργεία για τις περαιτέρω κινήσεις, είναι αφ΄ ενός μεν για μας, μια μεγάλη ικανοποίηση ότι η μικρή αλλά δυνατή φωνή μας έφτασε στα αφτιά του Πρωθυπουργού της χώρας, ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον και ασχολήθηκε με τα ζητήματα που του θέσαμε και αφ΄ ετέρου, ότι μπορούμε να ελπίζουμε πως κάτι καλό μπορεί να βγει από αυτή μας την παρέμβαση. Εξάλλου αυτός είναι ο ρόλος των επαρχιακών Μέσων Ενημέρωσης και εμείς χρόνια τώρα, αυτό το λειτούργημα διακονούμε με μεράκι και περίσσια αγάπη για το συμφέρον του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου