Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

νίκολας τέσλα και τεχνητοί σεισμοί

νίκολας τέσλα και τεχνητοί σεισμοί


Ο ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ
Τηλεγεωδυναμική (1ον)
του Υποστρατήγου ε. α K.Χ. Κωνσταντινίδη, 13-1-2005

Σύμφωνα με την Ελληνική Αρχαιολογία ο Εγκέλαδος είναι ένας εκ των Γιγάντων. Οι Γίγαντες είναι τέκνα της Γη και του Ουρανού και τους γέννησε η Γη για να εκδικηθεί τους υιούς της Τιτάνες. Οι Γίγαντες ήσαν κατά το σώμα μέγιστοι και τερατώδεις, κατά δε την δύναμιν ακαταγώνιστοι, είχαν δε όψιν φοβεράν, κόμην δασείαν, γένεια μεγάλα και κορμό που κατέληγε σε δράκοντα. Τον Εγκέλαδο κατεδίωξε η Αθηνά(Φρόνηση) και τον σκέπασε με το νησί της Σικελίας. Αυτός όμως όταν ξυπνάει σείει από καιρού εις καιρόν όχι μόνον την Αίτνα , αλλά και την Ελλάδα και αρκετές περιοχές της Γης.

Οι Μεγάλοι Κατακλυσμοί
Η Ελλάδα είναι από τις πλέον σεισμογενείς χώρες του Κόσμου. Έχει στο ενεργητικό της τρεις Μεγάλους Κατακλυσμούς (Ωγύγου, Δευκαλίωνος και Δαρδάνου) που προήλθαν από μεγάλες κοσμικές καταστροφές και κατολισθήσεις που κατέληξαν στην καταβύθιση της Αιγηίδος, στην καταστροφή του Μινωικού Πολιτισμού κ. α Πως όμως προήλθαν οι Μεγάλοι Κατακλυσμοί; Ο Πλάτων περιγράφει την καταβύθιση της Ατλαντίδος ως εξής:
«Συνέβη τρομακτικός σεισμός και επακολούθησαν φοβερές κατολισθήσεις και εκτεταμένες πλημμύρες»
Έτσι έγινε και η καταβύθιση της Αιγηίδος, Προσφάτως συνέβησαν τρεις καταστρεπτικοί σεισμοί, ο ένας στην Τουρκία, και ο άλλος στην Ταϊβάν και προ τίνος ο μεγάλος σεισμός μεγέθους 8,9 βαθμών της κλίμακος Ρίχτερ στην Σουμάτρα της Ινδονησίας, που συνεκλόνισε την διεθνή κοινότητα. Ιδιαιτέρως ανησυχητική ήτο η καταστροφή από το παλιρροϊκό κύμα (το γνωστό τσουνάμι) που έπληξε εκτεταμένες εκτάσεις σε ολόκληρη την Ν. Α Ασία, όσες γειτνιάζουν με τον Ινδικό ωκεανό.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της NASA και των ειδικών σεισμολόγων και περιβαλλόγων οι φυσικές καταστροφές (καταστρεπτικότατοι σεισμοί, φονικά παλιρροϊκά κύματα, άγριοι τυφώνες, πλημμύρες λόγω τήξεως των πάγων, φοβερές καταιγίδες κ. α ) θα ενταθούν στο μέλλον με εκατόμβες θυμάτων, λόγω:

1/ της αλματώδους αυξήσεως του πληθυσμού της Γης (Ήδη έχει ξεράσει τα 6 δις)

2/ της κατοικήσεως του πληθυσμού στις ακτογραμμές και στις σεισμογενείς περιοχές (Ν. Α Ασία, Ανατολική Μεσόγειος, Καλιφόρνια, Κίνα κ. α)

3/ της κατασκευής τεχνητών έργων που ενδέχεται να μην ανθέξουν σε μεγάλους σεισμούς (ουρανοξύστες, γέφυρες , πυλώνες κ. α)

4/ της υπερθερμάνσεως του πλανήτου μας εξ αιτίας του φαινομένου του θερμοκηπίου (κατά την NASA τούτο δημιουργεί φόβους για σεισμούς, φυσικές καταστροφές κ. α)

5/ της απειλής δημιουργίας τεχνητών σεισμών από τον ίδιο τον άνθρωπο. (Κατά τον καθηγητή της σεισμολογίας κ. Kerry Sieh του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Καλιφόρνιας «Υπάρχουν 40 πόλεις με εκατομμύρια πληθυσμό που βρίσκονται σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων από τις μεγάλες γεωλογικές πλάκες και αυτές είναι υποψήφιες για μια μείζονα καταστροφή»)

6/ των πυρηνικών δοκιμών και ιδία των υπόγειων τοιούτων. (Ο Ινδικός ωκεανός είναι «Πεδίο Πυρηνικών Δοκιμών» όλων των πυρηνικών δυνάμεων. Στις 26 Δεκ. 2004 είχε γίνει υπόγεια πυρηνική δοκιμή από τις ΗΠΑ στον Ινδικό, έξω από την Ινδονησία. Οι σεισμολόγοι λένε ότι δεν είναι διόλου απίθανο οι δοκιμές να έχουν ευαισθητοποιήσει τα γεωλογικά ρήγματα και τις τεκτονικές πλάκες, με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση τους και δημιουργία σεισμών)

Τι είναι οι Σεισμοί;
Οι φυσικοί σεισμοί προξενούνται από την μετατόπιση των τεκτονικών πλακών πάνω στον φλοιό της Γης. Ως γνωστόν μεταξύ του φλοιού της Γης και του ρευστού διάπυρου πυρήνος της η τεράστια κρούστα περιλαμβάνει το 83% του όγκου της Γης. Αποτελείται από στερεά πετρώματα, τα οποία θερμαίνονται από τον ρευστό πυρήνα της Γης με την ραδιενεργό αποσύνθεση τους και κυκλοφορεί ωσάν ένα αδιάτρητο δοχείο με σούπα. Η κυκλοφορία της ρευστής αυτής σούπας είναι η κινούσα δύναμη κάτω από τις τεκτονικές πλάκες, η οποία φτιάχνει όρη και προξενεί τους σεισμούς.

Η καταστρεπτική δύναμη του σεισμού προέρχεται από την συγκεντρωθείσα επιτάχυνση, όταν δύο αντίθετα ρήγματα ή τεκτονικές πλάκες , οι οποίες είναι κλειδωμένες μεταξύ τους επί μακρόν, ξαφνικά απομακρύνονται αλλήλων. Ως τώρα γνωρίζαμε ότι οι σεισμοί είναι φυσικοί και δημιουργούνται από τις δυνάμεις που προαναφέραμε. Τώρα όμως θα πρέπει να προβληματισθούμε μήπως ορισμένοι σεισμοί είναι αποτέλεσμα των δικών μας ανθρωπίνων δράσεων επι της Γης.

Τεχνητοί Σεισμοί
Οι γεωλόγοι και σεισμολόγοι παραδέχονται ότι μπορούν να προξενηθούν σεισμοί από τις δραστηριότητες των ανθρώπων κατά τους εξής τρόπους:

α/ δια της εγχύσεως υγρών εντός της Γης(τούτο συμβαίνει όταν αντλούμε το πετρέλαιο και στη θέση του γεμίζουμε τα πηγάδια με νερό)

β/ δια της εξαγωγής υγρών ή αερίων εκ της Γης (τούτο συμβαίνει με την άντληση πετρελαίου, νερού, αερίων κλπ)

γ/ δια της εξαγωγής μεταλλευτικών προϊόντων (ορυχεία)

δ/ δια της εκρήξεως πυρηνικών όπλων ή συμβατικών σεισμικών βομβών (Ρώσοι σεισμολόγοι έχουν αποδώσει στις υπόγειες πυρηνικές δοκιμές την πρόωρη διέγερση σεισμικών ρηγμάτων).

ε/ δια της κατασκευής φραγμάτων και υδάτινων τεχνητών λιμνών. (σεισμοί στο Ντένβερ το 1962-1965)

Ανάγκη Θωρακίσεως από τα παλιρροϊκά Κύματα
Δεν είναι μόνον οι παράκτιες περιοχές που χρήζουν προστασία αλλά και αυτές που βρίσκονται κάτω από τεχνητά φράγματα.
Η Πολιτεία δεν έχει αντιμετωπίσει το θέμα της προειδοποίησης και απομάκρυνσης των κατοίκων που βρίσκονται κάτω από φράγματα από τυχόν καταστροφές των λόγω σεισμών ή γεωλογικών κατολισθήσεων . Και όμως μπορούν να προέλθουν τέτοιες ασύλληπτες καταστροφές από το φοβερό «τσουνάμι» που θα δημιουργηθεί όταν σπάσει ένα φράγμα και απελευθερωθούν ξαφνικά οι τεράστιες ποσότητες ύδατος από τις υψομετρικές στάθμες των λιμνών μέχρι την θάλασσα. Αν για παράδειγμα σπάσει ένα από τα φράγματα των λιμνών Κρεμαστών, Καστρακίου και Σκοπιάς της ΔΕΗ στην Αιτωλοακαρνανία ενδέχεται να πνιγούν η πόλη της ’ρτας του Αγρινίου και οι κώμες κατά μήκος εφορμήσεως των υδάτων.

Χειροποίητοι Σεισμοί!
Παρότι το θέμα των χειροποίητων σεισμών είναι επτασφράγιστο μυστικό και μόνον στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας του Χόλλυγουντ εμφανίζεται, έχει ανακαλυφθεί η τεχνολογία για την δημιουργία τέτοιων σεισμών. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητος ότι ο πρόσφατος σεισμός και το παλιρροϊκό κύμα είναι έργον ανθρώπων.

Η Τεχνολογία TESLA
Ο Σέρβος Νίκολα Τέσλα υπήρξε ο μεγαλύτερος επιστήμων-τεχνολόγος του περασμένου αιώνος. Δεν έγινε πολύ γνωστός διότι τα πειράματα του φάνηκαν «ευαίσθητα» στο Κατεστημένο και τις εταιρείες και αυτά είτε εκλάπησαν ή κατεστράφησαν. Ο Τέσλα είναι ο πρώτος που με τροφοδότηση μιας ορισμένης συχνότητος δημιούργησε στο εργαστήριο του στο Μανχάταν των ΗΠΑ κραδασμούς οι οποίοι προξένησαν «τεχνητό σεισμό». Στο βιβλίο με τίτλο «Τέσλα-Οι χαμένες Ανακαλύψεις» υπάρχει κεφάλαιο «Χειροποίητοι Σεισμοί» (Man-Made Earthquake) στο οποίον αποκαλύπτεται η δύναμη της δονήσεως πάνω στην οποία πειραματίστηκε όχι μόνον σε ηλεκτρικά πεδία αλλά και σε μηχανικά. Μάλιστα ένα πείραμα ξέφυγε του ελέγχου και όταν είδε το κακό ο Τέσλα άρχισε να σπάζει το δονητή με σφυρί για να σταματήσει την σεισμική καταστροφή. Αυτός προσήρμωσε ένα μικρό αλλά ισχυρό δονητή με πεπιεσμένο αέρα σε μια μεταλλική κολώνα και σε λίγη ώρα άρχισε να σείεται όλο το κτίριο, τα μηχανήματα ξεκόλλησαν από τις βάσεις τους, έσπαζαν οι σωλήνες της ύδρευσης, ράγισαν τα τζάμια των παραθύρων, έπεφταν οι σοβάδες κ.ο.κ. Η εξήγηση που δίδεται είναι ότι ο Τέσλα συντόνισε τον δονητή στην συχνότητα δονήσεως των πετρωμάτων που βρίσκονταν κάτω από το κτίριο. Το ίδιο πείραμα επανέλαβε με ένα μικρό δονητή με μπαταρία , τον οποίο προσήρμωσε σε μια σιδηροδοκό σε κάποιο υπό κατασκευή κτίριο και σε λίγο άρχισε να σείεται το κτίριο. Απλούστατα ο Τέσλα συντόνισε την συχνότητα του δονητή του με την συχνότητα του υπεδάφους. Μάλιστα έλεγε ότι, «με ένα ισχυρό δονητή θα μπορούσε να σχίσει τη γη στα δύο».

Πατέρας της Τηλεγεωδυναμικής
Ο Τέσλα λοιπόν δικαίως θεωρείται ο πατέρας της σύγχρονης Τηλεγεωδυναμικής. Σε άρθρο του έγραφε: «Οι ρυθμικές δονήσεις εισχωρούν μέσα στη Γη χωρίς σχεδόν απώλεια ενεργείας. Είναι δυνατόν να μεταφέρεις μηχανικά αποτελέσματα σε μέγιστες αποστάσεις στη Γη και να παράγεις όλων των ειδών τα μοναδικά φαινόμενα». (Το φαινόμενο τούτο είναι γνωστό από το παρελθόν στον Γαλλικό Στρατό, διότι ο ρυθμικός βηματισμός ενός στρατιωτικού τμήματος συντονίσθηκε με τους κραδασμούς της γέφυρας και, τους τροφοδότησε, με αποτέλεσμα την καταστροφή της . Έκτοτε όταν τμήμα διέρχεται από κρεμαστή γέφυρα απαγορεύεται ο ρυθμικός βηματισμός και κάθε στρατιώτης ακολουθεί το δικό του βάδην βημα). Ο Τέσλα εκαυχάτο ότι μπορούσε να σείσει και να γκρεμίσει ακόμη και τον υψηλότερο ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης, το Empire State Building. Αυτά τα φαινόμενα μπορούν φυσικά να χρησιμοποιηθούν και για πολεμικούς σκοπούς, και υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες ότι πράγματι έχουν μπει σε πολεμικές εφαρμογές. Αρκετοί σεισμοί, έχουν διασυνδεθεί με την διενέργεια τέτοιων πειραμάτων, αλλά και μυστηριώδη φώτα στο διάστημα (UFO) συνδέονται με πιεζοηλεκτρικά φαινόμενα που δημιουργούνται από σεισμούς. Αυτά τα φώτα είναι εξαιρετικά ευδιάκριτα, κυκλικά ή τριγωνικά στο σχήμα, λευκά, κίτρινα, κόκκινα ή κυανά στο χρώμα και παραμένουν στον ουρανό ορατά επί 5-20 λεπτά της ώρας και μετά διαλύονται.
Ο Τέσλα εκφράζει μεγάλη ανησυχία για τα αποτελέσματα της τεχνολογίας διότι όπως είπε «είναι δυνατόν αυτή να ξεφύγει από τον έλεγχο του ανθρώπου και να καταστρέψει μεγάλες εκτάσεις ή και ολόκληρη τη Γη». Και σήμερον υπάρχουν άπειρες ανθρώπινες πηγές (δονητές) που μπορούν να θέσουν τη Γη σε ένα αυτοτροφοδοτούμενο συντονισμό ολέθρου. Μήπως λοιπόν ο πολλαπλασιασμός των καταστροφών (σεισμών, τυφώνων, ακραίων καιρικών φαινομένων, παλιρροϊκών κυμάτων, καυσώνων κ.α) οφείλεται σε ανεξέλεγκτες πηγές αυτοτροφοδοτούμενης δονήσεως της Γης με στατικά κύματα; Η ετυμηγορία της φύσης δείχνει τον ένοχο που είναι ταυτόχρονα και το θύμα, τον άνθρωπο, τον αρχιτέκτονα των πυρηνικών όπλων και του «φαινομένου του θερμοκηπίου» μέσα στο οποίο καλλιεργείται η έσχατη απειλή της ερημοποίησης, των κατακλυσμών, της βύθισης εδαφών, των οικολογικών προσφύγων.

Το «Τσουνάμι» του Ινδικού
Μήπως ο τελευταίος «σεισμός» και το παλιρροϊκό κύμα (τσουνάμι) του Ινδικού ωκεανού οφείλεται σε ανθρώπινα ανεξέλεγκτα πειράματα ή σε εγκληματικές ενέργειες;
Η πρώτη εκδοχή λίγο απίθανη αλλά όχι αδύνατη να είναι αποτέλεσμα των πειραμάτων του προγράμματος HAARP, δεδομένου ότι η τεχνολογία υπάρχει και τα σχετικά μυστικά πειράματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η άποψη αυτή κυκλοφορεί ήδη ευρέως στο διαδίκτυο.
Η δεύτερη εκδοχή και η πιο πιθανή είναι ο σεισμός και το παλιρροϊκό κύμα να είναι αποτέλεσμα υποθαλάσσιας πυρηνικής εκρήξεως στον Ινδικό. Δεδομένου ότι οι ΗΠΑ εξετέλεσαν μια πυρηνική δοκιμή στις 26/12/04 στον Ινδικό ωκεανό, οι ειδικοί την συσχετίζουν με την δημιουργία του πρωτοφανούς παλιρροϊκού κύματος, αλλά και με την ευαισθητοποίηση των σεισμογενών ρηγμάτων και των τεκτονικών πλακών της περιοχής. Λένε ότι το τσουνάμι είναι έργο ανθρώπινο, για να αποσπασθεί η προσοχή της διεθνούς κοινής γνώμης από την οικτρά πολιτική και οικονομική κατάσταση των Αμερικανών εξ αιτίας της εμπλοκής τους στον πόλεμο του Ιράκ και Αφγανιστάν. Αλλά αν αποκλείσουμε την εκδοχή της ανθρώπινης πράξεως, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την ευθύνη των ανθρώπων της Υπηρεσίας Ωκεανογραφίας και Ατμοσφαίρας της Αμερικής που ενώ έλαβε ένα εξαιρετικά ανησυχητικό μήνυμα δεν σήμανε συναγερμό στην περιοχή του Ινδικού -με εξαίρεση την Αμερικανική βάση στο Ντιέγκο Γκαρσία- ώστε να απομακρυνθούν οι πληθυσμοί από την παράκτια ζώνη.

Είναι Προβλέψιμοι οι Σεισμοί;
Από σεισμούς μεγάλους στο παρελθόν έχουμε ορισμένες ενδείξεις που πρέπει να προβληματίσουν τον άνθρωπο. Για παράδειγμα ο βυθός στη θάλασσα στο Ιζμίτ (Νικομήδεια) πριν από το σεισμό έγινε κόκκινος και η θερμοκρασία ανέβηκε 40-45 βαθμούς Κελσίου, παρότι δεν υπάρχει υποθαλάσσιο ηφαίστειο στη θάλασσα του Μαρμαρά. Δύο μέρες πριν από το σεισμό εκατοντάδες ψάρια, καβούρια και άλλα θαλασσινά είδη ψόφησαν όχι από φυσικό θάνατο. Μερικά έδειχναν καμένα. Καμένα ήσαν και μερικά δίχτυα ψαράδων και τα πετρώματα στο βυθό μαυρισμένα Οι ψαράδες λένε ότι είδαν παράξενα φώτα στο βυθό, τα φαινόμενα αυτά συνεχίσθηκαν και μετά το σεισμό. Παρόμοια φαινόμενα είδαν και οι Κινέζοι προ του τρομακτικού σεισμού της 28.07.1976 ο οποίος κατέστρεψε την πόλη Tangshan και άφησε πίσω του 650,000 θύματα. Πριν από τον πρώτο σεισμό την νύχτα (στις 3.30 π.μ) ο ουρανός έγινε φωτεινός ωσάν να ήτο ημέρα. Το φως ήτο λευκό και κόκκινο και εγένετο ορατό από αποστάσεως 200 μιλίων. Τα φυλλώματα πολλών δένδρων κάηκαν καθώς και τα κηπευτικά στους κήπους ήσαν καμένα στην μια όψη. Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι τα ηλεκτρικά φαινόμενα συνδέονται με το ηλεκτρομαγνητικό πλάσμα και το σφαιρικά φώτα και οι αναλαμπές εξηγούνται με την βοήθεια της τεχνολογίας Τέσλα (πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο). Τα φωτεινά φαινόμενα και οι χρωματιστές αναλαμπές είναι μήπως αυτό που ο Τέσλα μνημόνευσε το 1935, ότι δια της τηλεγεωδυναμικής μπορείς να παράγεις «όλων των ειδών τα μοναδικά αποτελέσματα»; Μήπως λοιπόν και οι Κινέζοι επιστήμονες εργαζόμενοι πάνω στη θεωρία αυτή προξένησαν μια ανεξέλεγκτη έκρηξη; Γιατί κατά τους ειδικούς δεν φαίνεται ο σεισμός της Κίνας και ιδία ο πρόσφατος σεισμός της Σουμάτρας και το τσουνάμι του Ινδικού να ήσαν φυσιολογικά φαινόμενα.

Ζώα και Χόλλυγουντ είναι ευαίσθητα
Τα ζώα έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία στην έλευση των σεισμών. Στις νήσους Ανταμάντ και Νικομπάρ του Ινδικού απομακρύνθηκαν από τις ακτές πριν ξεσπάσει το τσουνάμι, διότι προφανώς συνέλαβαν νωρίτερα τις σεισμικές συχνότητες και την υποχθόνια και επιφανειακή ενέργεια. Φέτος κυκλοφόρησε και έγινε ανάρπαστο το βιβλίο επιστημονικής φαντασίας του Ken Follett με τίτλο: «Το Σφυρί της Εδέμ»(Hammer of Eden) το οποίον πραγματεύεται τον τρόμο από μιά τρομοκρατική ομάδα που απειλεί να ισοπεδώσει το Σαν Φραντζίσκο. Όταν ρωτήθηκε από το περιοδικό «Salon Magazine» αν το σενάριο τούτο είναι πραγματοποιήσιμο, απήντησε ότι «μου το είπαν οι σεισμολόγοι. Είναι δύσκολο να πω ποιός. Ποιος γνωρίζει; Είναι μέσα στην σφαίρα του δυνατού». Αλλά για κείνους που έχουν ανθρώπινη συνείδηση, μπαίνει αβίαστα το ερώτημα: Ο κόσμος μας διευθύνεται από παράφρονες εγκληματίες που εκστασιάζονται με τη γενοκτονία ανθρώπων και φύσεως;
Πάντα ταύτα αγαπητοί φίλοι με πάσαν επιφύλαξιν, επειδή πρόκειται για θέματα που καλύπτοντα από τον επτασφράγιστο πέπλο του απορρήτου και επομένως εμφιλοχωρεί σ� αυτά το μυστήριο, η φαντασία, η θεολογία, η μεταφυσική και πολύ συχνά και το ψεύδος.

http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon
http://www.achilleous.com

1 σχόλιο:

  1. Χειροποίητοι Σεισμοί!
    Παρότι το θέμα των χειροποίητων σεισμών είναι επτασφράγιστο μυστικό και μόνον στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας του Χόλλυγουντ εμφανίζεται, έχει ανακαλυφθεί η τεχνολογία για την δημιουργία τέτοιων σεισμών. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητος ότι ο πρόσφατος σεισμός και το παλιρροϊκό κύμα είναι έργον ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή